27 Şubat 2009 Cuma

Yoğurtlu Karnabahar

Yoğurtlu Karnıbahar

İşte rejim yapanlara karnabahar lezzet katılmış hali ile nasıl olur diye bir örnek:-)

Rejim yapanlara diyorum çünkü çok güzel giden rejimim maalesefki geçtiğimiz cumartesi gününden itibaren yani 1 haftadır ufak çatırdamalarla yıkıldı:-) Ama ne yapayım hem bir haftadır canım kızım okuldan 1 haftalığına eve geldi hem de ben 1 haftadır izinliydim , ee söyleyin bakalım nasıl rejim yapılır :-))

Ama kendime söz verdim önümüzdeki pazartesi itibari ile devam edeceğim.Aslına bakarsanız biraz gırtlağımı tutsam vermek istediğim zaten en fazla 5 kilo , çok çabuk gider ama işte tutabilmek önemli olan :-))

Tarifime gelince ;
Haşladığımız karnabaharların üzerine iyice çırpılmış çok az sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Yoğurdun üzerine ise sıvı yağda kızdırdığımız kırmızı biber ve tarhunu döküp servise hazır hale getiriyoruz. ( Tarhun'u yeni kullanmaya başladım çok hoş aromatik bir kokusu var )

Sağlıcakla kalın

2 yorum:

Unknown dedi ki...

5 kilo için kendini üzdüğüne değmez takıpta dert etmeyede insanı geriyor bu kilo verme ve nasıl alabilirim düşünceleri ne diyim Allah yardımcın olsun inşallah

NzlGl dedi ki...

Sevgili neşe ersoy
Kızınızın gelmesine çok sevindim. Bir haftalık ara bir şey farkettirmez siz keyfinize bakın.
Şerbetli tatlılarla aram pek yoktur ama künefenin yeri başkadır. Ama inanın en az 2 senedir ağzıma bile sürmüyorum. Şu an gözüme çok hoş geliyor Elinize sağlık diyor iyi hafta sonları diliyorum
sevgilerimle