14 Aralık 2008 Pazar

Sebzeli Tavuk Haşlama

Tavuk Haslama

Çok çabuk yapılan ve lezzetli bir tencere yemeğini sizlerle paylaşmak istedim.
Bu yemeği yapalı epey zaman , yayınlamak ise bugüne kısmet oldu.

Malzemeler;

- 1 adet tavukgöğsü ( irice doğranacak )
- 2 adet orta boy patates ( irice doğranacak )
- 2 adet orta boy havuç ( irice doğranacak )
- 2 adet yeşil sivri biber ( irice doğranacak )
- 1 adet domates ( kabukları çıkartılıp doğranacak )
- 1 çorba kaşığı domates püresi
- İstenildiği kadar tuz ve karabiber
- Süslemek için, nane ve dereotu

Tüm malzemelerimizi düdüklü tenceremize çiğden koyup 1 su bardağı kadar da su ilave edip yaklaşık 10–15 dakika pişirip servise hazır duruma getiriyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Hiç yorum yok: