Sanırım bu fotoğrafı haziranın sonlarına doğru arkadaşım Özlem’e gittiğimiz bir yemekte çekmiştim. Yayınlamak için sanırım biraz geç kalmışımJ
O gün bize ilk defa yapmıştı, tadını çok beğendim ve taze fasulyenin değişik bir kullanım şeklini daha öğrenmiş oldum.
Özlem’cim ellerine sağlık.
Malzemeler;
- ½ kilo taze fasulye ( çalı fasulye olursa daha iyi olur )
- 4 çorba kaşık civarı yoğurt
- 1 çorba kaşık kadar mayonez
- 2 diş sarımsak ( dövülmüş )
- İstenilen miktarda tuz
Fasulyeleri haşlayıp ince ince doğruyoruz. Üzerine yoğurt, mayonez, sarımsak ve tuz karışımımızı koyup fasulyeleri fazla zedelemeden karıştırıp servis tabağımıza alıyoruz.
Sağlıcakla kalın.
7 Eylül 2008 Pazar
Yoğurtlu Taze Fasulye
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
2 yorum:
Eeee :)) napcez şimdi.:)))
Çaymı içsem tatlımı yesem.yoğurtlu fasulyemi yesem Neşe'cim..
eline sağlık güzelim ne eli çabuksun sen ekleyiverdin hemen bu fasulyeyiii:)))
Çok değişik bir lezzete benziyor, fasulye yoğurtla buluşur mu? buluşur hem de pek leziz olur :)) Ellerinize sağlık, sevgiler .))
Yorum Gönder