
Bu sefer elimin altında olan malzemeleri değerlendirdim . Sanki diğer yemeklerimi böyle yapmıyorum :-)
Malzemeler ;
- 1 paket mantar ( sadece saplarından ayırdım ,doğramadım )
- 1 adet paprika biberi
- 1 büyük boy soğan ( istenildiği gibi doğranmış )
- 1 adet taze soğan
- istenildiği kadar tuz ve kırmızı pul biber
- 1/2 çay bardağı kadar zeytinyağı
Yağda kuru soğanları ve biberi tencerinin kapağı kapalı olarak kısık ateşte pişiriyoruz .Mantarları , taze soğanları , tuz ve biberi katıp kapak kapalı olarak kısık ateşte pişirmeye devam ediyoruz.
Mantarlar pişince salan suyunu çekmesi için kapağı kaldırıp ve ateşi biraz açıyoruz , suyunu hafifçe çektikten sonra ocağı kapatıyoruz.
Sağlıcakla kalın.
bende mantarın her halini seviyorum:) harika görünüyor ellerine sağlık...
YanıtlaSilgörüntü ne kadar leziz ellerine sağlık
YanıtlaSilsevgiler
Neşecim ellerine sağlık nefis görünüyor.
YanıtlaSilSevgiler..
Ah neşem. Sevilmez mı .
YanıtlaSilmuhteşem Bir yemek olmuş.
Bende bayılırım mantara, çok güzel olmuş. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...
YanıtlaSil