
Malzemeler;
- 1 su bardağı kadar kutu domates
- 1 çay bardağı kadar bezelye
- 5–6 adet ceviz
- Kekik, fesleğen, limon, tuz, ezilmiş 1 diş sarımsak, zeytinyağı
Kuru domatesleri ve bezelyeleri ayrı ayrı tencerelerde çok az su ile haşlıyoruz ( haşlama kıvamı sizlerin damak zevkine kalmış ) . Haşlanmış domateslerin kabuklarını soyup birkaç parçaya doğruyoruz, servis kabımıza koyup üzerine haşlanmış bezelyeleri ve kekik, fesleğen, limon, tuz, ezilmiş 1 diş sarımsak, zeytinyağından yapmış olduğumuz sosumuzu domates ve bezelyelerin üzerine döküyoruz, en üstte de süslemek için cevizleri birkaç parçaya kırıp koyuyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Valla bu kuru domatesin tadını bilen bırakamıyor..Biz çok yeriz kahvaltılarda falan..
YanıtlaSilGörüntü süper..SEVGİLER..