7 Eylül 2008 Pazar

Yoğurtlu Taze Fasulye

Sanırım bu fotoğrafı haziranın sonlarına doğru arkadaşım Özlem’e gittiğimiz bir yemekte çekmiştim. Yayınlamak için sanırım biraz geç kalmışımJ

O gün bize ilk defa yapmıştı, tadını çok beğendim ve taze fasulyenin değişik bir kullanım şeklini daha öğrenmiş oldum.
Özlem’cim ellerine sağlık.

Malzemeler;

- ½ kilo taze fasulye ( çalı fasulye olursa daha iyi olur )
- 4 çorba kaşık civarı yoğurt
- 1 çorba kaşık kadar mayonez
- 2 diş sarımsak ( dövülmüş )
- İstenilen miktarda tuz

Fasulyeleri haşlayıp ince ince doğruyoruz. Üzerine yoğurt, mayonez, sarımsak ve tuz karışımımızı koyup fasulyeleri fazla zedelemeden karıştırıp servis tabağımıza alıyoruz.

Sağlıcakla kalın.

2 yorum:

  1. Eeee :)) napcez şimdi.:)))
    Çaymı içsem tatlımı yesem.yoğurtlu fasulyemi yesem Neşe'cim..
    eline sağlık güzelim ne eli çabuksun sen ekleyiverdin hemen bu fasulyeyiii:)))

    YanıtlaSil
  2. Çok değişik bir lezzete benziyor, fasulye yoğurtla buluşur mu? buluşur hem de pek leziz olur :)) Ellerinize sağlık, sevgiler .))

    YanıtlaSil